Skip to main content

KK nomineret

| Administrator | Nyheder 2005

Sportschef Karl Kristian Terkelsen atter nomineret til Raghild-prisen

Onsdag den 28. december 2005 afholder Team Danmark og DR-TV årets sportsgalla i Herning Messecenter.

Som VM-sølvinder er Chris Terkelsen gæst, men det er nok Karl Kristian Terkelsen vi ser mest efter. Han er atter i år nomineret til at modtage Ragnhild-prisen. Det skete første gang i 2001, hvor han var nomineret sammen med Flemming Serritslev, fodbold og Torben Winther, Håndbold. Det blev sidstnævnte der fik prisen dengang.

Også denne gang er det en håndboldtræner, der er hårdeste konkurrent til prisen, idet Jan Pytlick også er nomineret, sammen med Steffen Bergqvist, Ishockey.

Ragnhild er navnet på den talentudviklingspris, som uddeles af Team Danmark en gang om året.

Prisen er opkaldt efter århundredets største kvindelige sportsnavn, Ragnhild Hveger, og et mere oplagt navn kan næppe findes til en talentpris set i lyset af de sportslige præstationer og de værdier, Ragnhild Hveger tilførte dansk sport i det sidste århundrede.

Ragnhild-prisen er en pris henvendt til de personer i dansk elitesport, som gør noget særligt for talentudvikling.

Det kan være en klub, træner, leder, sportschef e.lign, som i løbet af året har udført noget enestående for de danske sportstalenter eller for talentudvikling generelt.

Prismodtageren belønnes med en gave fra SAS samt med et særligt udviklet symbol på hæderen.

Det er Team Danmarks konsulenter, som nominerer kandidaterne, og herefter findes den endelige prismodtager ved en afstemning blandt sportschefer og landstrænere.

Læs mere om SPORT 2005 og Ragnhild-Prisen 2005 via link herunder.

http://www.sport2005.dk/uddelinger/ragnhild.asp