Skip to main content

KUM er over os!

| Administrator | Nyheder 2005

I weekenden 7.-8. maj går det løs i Vejers og Ål Plantager. 180 unge orienteringsløbere indtager skovene til årets KUM, der har fået titlen VesterhavsKUM.

I weekenden 7.-8. maj går det løs i Vejers og Ål Plantager. 180 unge orienteringsløbere indtager skovene til årets KUM, der har fået titlen VesterhavsKUM.

Kredsungdomsmatchen, forkortet til KUM, er et arrangement, hvor de 3 kredse konkurrerer indbyrdes med hold bestående af kredsenes 6 bedste løbere i hver dame- og herreklasse. Dvs. at et fuldt kredshold består af 60 løbere – og at stævnet derfor har deltagelse af 180 løbere i alt.
KUM arrangeres på skift i de 3 kredse.

KUM er årets begivenhed for ungdomsløberne. De skal gennem en række udtagelsesløb i foråret kvalificere sig til at være med, og ofte er konkurrencen om pladserne (heldigvis) meget hård. Derfor er løbernes forventninger også meget store til arrangementet, både hvad angår løbene og festen. KUM er – ud over DM – årets begivenhed for ungdomsløberne, både hvad angår det løbsmæssige, resultaterne, men også hvad angår det sociale. Her samles man med alle o-vennerne. Hvem er nu blevet kæreste med hvem? Har I hørt…? Hvorfor er … ikke med?

1. start på det klassiske løb går lørdag kl. 14 i Vejers Plantage, mens stafetten starter kl. 9.30 i Ål Plantage, og alle er velkomne til at kigge på ved løbene, der specielt for stafettens vedkommende traditionelt har et par muntre indslag.

Årets KUM arrangeres af OK West, der har lavet en hjemmeside til løbet, hvor startlister, instruktioner og meget andet kan findes.

http://orientering.dk/west/KUM/westkum.html