Skip to main content

Medlemmer til styregruppe og projekter efterlyses

| Administrator | Nyheder 2005

Styregruppen for det nye indsatsområde er ved at blive sammensat - Der er stadig muligheder for at melde sig.

På repræsentantskabsmødet blev det besluttet at:

at der straks nedsættes en tværgående styregruppe, der indenfor de ovennævnte rammer leder indsatsområdet under reference til generalsekretæren/HB.
I styregruppen deltager repræsentanter fra Bredde, Børn & Unge, Staben samt klubber.
Opgaverne løses i projektgrupper, der gerne må være geografisk sammensat, så arbejdet kan blive effektivt, frem for geografisk repræsentativt.

På det efterfølgende HB-møde besluttede HB:

at bede interesserede melde sig til styregruppen for det nye indsatsfelt og at styregruppen som sin første opgave skal beskrive de tiltag der vælges ud i en nærmere projektplan. LV, Jesper Lysgaard og PS følger op.

Flere har på opfordring sagt ja, til at deltage i arbejdet enten i selve styregruppen, der bl.a. skal godkende ansøgninger til breddepuljen, eller i nogle af de projekter, der allerede er omtalt i udviklingsgruppens anbefalinger.
Du har stadig chancen for at melde dig til styregruppen eller en projektgruppen. Læs mere om mulige projekter i det kommende nummer af O-posten.

Er du interesseret - kontakt straks Preben Schmidt, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., telefon 75 45 15 63 eller 22 96 08 47.