Skip to main content

Stor tilslutning til DOF's nye Klubinstruktøruddannelse

| Administrator | Nyheder 2005

I alt 50 har taget i mod opfordringen til at deltage på KLUBINSTRUKTØRUDDANNELSEN, Niveau I på DOF's nye træneruddannelse.

Når DOF den 9.-10. december blænder op for trin et på en ny træneruddannelse, KLUBINSTRUKTØR UDDANNELSEN, er det med hele 50 tilmeldte. Det er gruppen bag beskrivelsen og planlægningen af uddannelsen meget tilfredse med og ser derfor frem til et par rigtigt spændende dage på Himmelbjergegnes Natur- og Idrætsefterskole.

Kurset var udbudt med et ØST (Sjælland) og et VEST (Fyn/Jylland) tilbud . Eneste malurt i bægeret er, at vi har måttet aflyse kurset i ØST, da der kun var seks tilmeldte, men de har alle fået tilbud om at blive overflyttet til VEST (kurset på HNIE).

Når vi når op på så mange tilmeldte, hænger det sammen med det samarbejde DOF har etableret med Himmelbjergegnes Natur- og Idrætsskole, hvor der er oprettet et liniefag i orientering, og alle der er på dette liniehold skal som en del af pensum tage DOF's Klubinstruktøruddannelse. Efterskolen bidrager med 23 kursusdeltagere, men resten - og fortsat et meget tilfredsstillende antal - kommer altså ude fra klubberne.

Kurset starter fredag aften kl. 18.00 og slutter lørdag kl. 15.00
De næste moduler afvikles den 25. februar 2006 og de sidste moduler den 19. - 20. maj. 2006