Skip to main content

Idéer til en klubaften?

| Administrator | Nyheder 2004

Sidste år tilbød landsholdsløberne at komme på besøg i de klubber, der ville tilbyde en anderledes klubaften til deres medlemmer. Tilbuddet gælder stadig. Klubberne skal endvidere vide, at det også vil være muligt at få besøg af landstræneren eller spor

Den mørkere tid af året er en udmærket tid for uddannelses- og inspirationsaktiviteter i klubben. Så hvad med en klubaften, hvor man satte fokus på eliten og dens aktiviteter eller hørte eliteløberen fortælle, hvad der kræves for at komme i den internationale top.
I den forløbne sæson har enkelte eliteløbere været ude i klubber til klubaftner. I alle tilfælde meldes fra klubberne tilbage om spændende og inspirerende aftner.
På optaktssamlingen i den forgangne weekend blev løberne spurgt om de fortsat ville stille sig til disposition for en anderledes klubaften.
Det ville de gerne.
Som sidste år vil løberne bl.a. kunne
- fortælle om forberedelse til og deltagelse i mesterskabskonkurrencer
- fortælle om hvad det kræver at blive eliteløber
- medvirke ved en klubtræning med instruktion efter aftale
- komme med o-tekniske oplæg til forskellige konkurrencetyper

Løberne ønsker stadig fortrinsvis at ”optræde” i deres egen region.
Løberne skal have deres udgifter til transport dækket.

Hvis klubben i stedet gerne vil have at vide hvad samarbejdet med Team Danmark indebærer for Dansk Orienterings-Forbund, hvilke krav, muligheder og udfordringer det giver og måske få svar på nogle af de spørgsmål, man kan have til økonomien omkring eliten, ja, så er det sportschefen, man sender bud efter.
Er det derimod en aften hvor man gerne vil have belyst, hvad der skal til for uddanne en verdenmester eller for i det hele taget at skabe resultater - og hvilke resultater kan vi forvente ved VM 2006 på hjemmebane, ja så er det landstræneren, man skal have fat i.

I alle tilfælde, kontakt DOF’s sportschef med ønske om tema.