Skip to main content

orienteringsløb.dk på vej

| Administrator | Nyheder 2004

Nr. 2 af vores nye medlemsblad er i trykken og på vej imod din postkasse.

Med årsskiftet skiftede medlemsbladet navn, stil og påklædning. Det glittede papir blev groft, pladsen bedre og indlæggene lidt mere fiberholdige. Et helt andet blad og mere rustikt blad, der bedre passer til vores sunde sport.
Generelt blev bladet vel modtaget. Potentialet til et anderledes medlemsblad er skabt. Spørgsmålet er nu om redaktionen og skaberne af det nye layout forstår at udnytte de nye muligheder rigtigt. Kun tiden kan vise det, men lad være med at fælde dommen for hurtigt.
Nye ting skal have lov til at vise deres slidstyrke.
Det gælder også orienteringsløb.dk, og den sammenknytning der nu tegner sig til DOF’s hjemmeside med en ny ”kanal” på Internettet.
Internetsiden www.orienteringsløb.dk er tænkt som DOF’s P1. Altså det sted hvor tingene fastholdes over længere tid – og hvor de redigerede indlæg gerne må være mere kronikagtige, dybtborende og analyserende
Det er også stedet, hvor en debat rejst i bladet kan fortsættes i redigeret form uden at afvente næste nummer.
Endelig vil du her finde medlemsbladets arkiv – og dermed en stor del af vores fælles hukommelse samt billeder til fri afbenyttelse i klubbernes, kredsenes og udvalgenes arbejde.
orienteringsløb.dk nr. 2 er på vej – men forude venter stadig mange gode muligheder, som du kan være med til udfylde.

Tag vel imod det nye nummer af orienteringsløb.dk.

http://www.orienteringsløb.dk