Skip to main content

Overnatning i Gribskov og militær forhindringsbane.

| Administrator | Nyheder 2004

Dette var nogle af ingredienserne da Junioreliten i weekenden havde opstartssamling i Hillerød med vægt på anderledes udfordringer.

Fredag blev juniorerne i regn og blæst sendt ud på en opgavetur gennem Gribskov som sluttede med overnatning i shelter. Næste dag bød på sol, hvilket gav perfekte rammer for en række krævende forhindringer på Livgardens forhindringsbane. Som det var kendetegnende for hele weekenden blev der på banen gået til stålet med stor gejst og energi. Hvis ikke juniorerne var trætte efter fredagens og lørdagens program, så blev de det i hvert fald søndag, idet samlingen sluttede af med deltagelse i Jættemilen.

Bag programmet stod det nye lederteam, som består af de nye landstrænere Lars Lindstrøm og Ulrik Staugaard samt holdleder Lone Hansen. Kun den TKC-ansvarlige Jan Scheel var forhindret i at deltage p.g.a. Ungdomslederseminaret. Til gengæld var den afgående landstræner Mads Ingvardsen med. Mads høstede stor anerkendelse for hans godt 2½ år på posten, da juniorerne lørdag eftermiddag fik chancen for at sige farvel til ham.