Skip to main content

TKC-træner til Nordjylland

| Administrator | Nyheder 2004

Vil du være med til at skabe fremtidens danske orienteringstalenter, så tilbyder TKC Nordjylland et spændende trænerjob som ansvarlig træner for regionens bedste unge løbere.

Vil du være med til at skabe fremtidens danske orienteringstalenter, så tilbyder TKC Nordjylland et spændende trænerjob som ansvarlig træner for regionens bedste unge løbere.

Stillingen er ledig pr. 1 januar 2005, men vi håber at kunne præsentere en ny træner allerede i oktober, således at der kan skabes en glidende overgang på trænerposten.

Kernen i TKC-træningen er et ugentligt træningstilbud til talenterne, på årsbasis ca 40 træningssessioner samt 1-2 weekendarrangementer. Der tilbydes både tekniske og fysiske træninger og omkring halvdelen af de tekniske træninger afholdes i forbindelse med klubtræningsløb. Der er således etableret en god kobling mellem TKC og de deltagende klubber Mariager OK, Aalborg OK og St. Binderup. Der er p.t. ca. 20 aktive løbere tilknyttet TKC Nord.

For at øge trænerens tid til løbersamtale og træningsvejledning blev Johan MacLassen pr. 1 august ansat som trænerassistent i TKC Nordjylland.

De konkrete opgaver for TKC-træneren og assisterende TKC-træner kan ses på TKC Nordjyllands hjemmeside: http://www.hjem.wanadoo.dk/~wan30879/train.htm

Du vil naturligvis have stor indflydelse på opdeling og udførsel af de opgaver, som trænerteamet forventes at påtage sig.

Det forventes, at du enten har gennemført eller vil påbegynde DIF/DOF diplomtræneruddannelsen

Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt TKC-træner Jan Scheel på 98393959 / 61467338 eller Styregruppeformand Søren Munthe 98555135.

Aflønning sker efter aftale.

Ansøgningsfrist 1. oktober til
Søren Munthe, Lyshøjvej 2, 9500 Hobro
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

http://www.hjem.wanadoo.dk/~wan30879/train.htm