Skip to main content

Kort & KUM

| Administrator | Nyheder 2004

St. Bededagsferien byder igen i år på korttræf og Kredsungdomsmatchen KUM.

Mens forårets række af store o-stævner er ved at være afsluttet, så roen kan sænke sig over skoven i yngletiden, er det blevet tid til den årlige Kredsungdomsmatch, KUM og kortudvalgets Korttræf.

Busserne fra Nord og Sydkredsen er i skrivende stund på vej fra opsamlingssted til opsamlingssted i Jylland og på Fyn, mens de garve korttegnere tager turen den modsatte vej med retning imod Himmelbjergegnens Idræts- og Naturefterskole i Ry.
KUM afvikles over to dage, med Søllerød som arrangør. Der er i dag individuel match på nytegnet kort i Jægersborg Hegn. Første start går kl. 14.00. KUM er mere end en hård kappestrid. Det er samvær og højdepunkt for årets træningsflid for de udtagne. Her ser vi stjernerne i svøb.
I aften er det fest og i morgen rundes af med stafet i Folehave Skov. - Se flere oplysninger på den særlige KUM-side her.

Korttegnerne skal i skovene tæt på Knøsen, prøve at få den nye kortkonsulentordning på benene. Det nye kortreglement stiller andre krav, som skal defineres og drøftes. Mere specifikt skal der i skoven kikkes nærmere på muligheder og begrænsninger i fotogrammetri
Se kursusbeskrivelsen her.