Skip to main content

Tue Lassen fik 15.000 kr og prinsessehåndtryk

| Administrator | Nyheder 2004

Tue Lassen, Fåborg OK, var blandt 11 unge lovende idrætstalenter som i dag hver fik overrakt Hydro Texacos Idrætslegat på 15.000 kr. Checken blev overrakt af HKH Prinsesse Benedikte.

Tue Lassen, Fåborg OK var blandt 11 unge lovende idrætstalenter som i dag hver fik overrakt Hydro Texacos Idrætslegat på 15.000 kr. Uddelingen fandt sted på Hydro Texacos domicil på Buddingevej 195 og selve prisoverrækkelsen og medfølgende håndtryk blev foretaget af HKH Prinsesse Benedikte.
Det er 29. gang dette legat uddeles til brug for unge talenters fremtidige karriereudvikling. Som Hydro Texacos administrerende direktør, Karsten M. Olesen sagde i forbindelse med prisoverrækkelsen: "Vi vælger at støtte de unge mennesker tidligt i deres karriere. Her er midlerne typisk meget små og kravene store. Legatet skal være en håndsrækning til talenternes fremtidige karriere og udvikling via træningsophold eller studierejser".

På spørgsmålet om hvad Tue ville bruge pengene til var svaret: "Jeg satser rigtig meget på at lave et godt resultat ved Junior VM i Schweiz til sommer, så en del af pengene vil først og fremmest blive brugt på en træningslejr i Schweiz"
Tue er den niende orienteringsløber, der har modtaget dette legat. Tidligere modtagere er:
2003: Anne Konring Olesen
2002: Mikkel Lund
2001: Christian Christensen
2000: Mikkel Mørch
1999: Rene Rokkjær
1998: Bjarke Refslund
1995: Christina Grøndahl
1989: Lone Hansen