Skip to main content

Besparende rabataftale fortsætter

| Administrator | Nyheder 2004

Dansk orienterings aftale med Sixt biludlejning i Sverige fortsætter med uændrede priser i år 2004. (se priser og omtale i O-Posten 4/2003, side 32). Sammen med den lave kurs for den svenske krone betyder det endnu et år med muligheden for kontante bespar

Dansk orienterings aftale med Sixt biludlejning i Sverige fortsætter med uændrede priser i år 2004. (se priser og omtale i O-Posten 4/2003, side 32). Sammen med den lave kurs for den svenske krone betyder det endnu et år med muligheden for kontante besparelser på tur-budgettet, hvis turen går nordpå.

Der blev i år 2003 gjort flittigt brug af aftalen. De endelige tal foreligger endnu ikke, men Sixt i Helsingborg og Malmø, som er de to byer, hvor aftalen gælder, var ikke i tvivl, da aftalen skulle genforhandles. Aftalen har allerede sparet dansk orientering for mange tusinde kroner. Det er indtil nu overvejende de store klubber og ungdomsgrupperne i Østkredsen samt DOFs elitegrupper, der har gjort brug af aftalen. Rabataftalen er dog åben for alle med tilknytning til dansk orientering – også hvis I skal af sted privat.

Aftalen, der blev til på initiativ af Østkredsens Børne- og Ungdomsudvalg, rummer ingen forpligtigelser, men genforhandles for et år ad gangen. Det betyder, at jo flere biler og minibusser vi lejer, jo bedre rabat opnås det følgende år. Hvis I ønsker at gøre brug af aftalen, så husk at henvise til aftalen med "dansk orientering".
Ønskes yderligere information kan man kontakte Sixt's danske kontakt:
Johan Fegar,Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
eller
Susanne & Stephan
Sixt Biluthyrning
Gustav Adolfsgata 47
252 27 Helsingborg

Tlf: +46 42 136690
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.