Skip to main content

Spændende afslutning i Stafetligaen.

| Administrator | Nyheder 2003

DM-stafet danner afslutningen på dette års stafetliga og der er lagt op til drama i både herre- og dameklassen.

DM-stafet danner afslutningen på dette års stafetliga og der er lagt op til drama i både herre- og dameklassen.
Reglerne siger, at den endelige vinder er den klub, der har fået flest point i 3 af de seneste 4 afdelinger. I årets stafetliga indgår 4 løb: SM-stafet, JFM-stafet Midgårdsormen og altså den store finale på lørdag, DM-stafet.
Nu er det sådan, at JFM for herrernes vedkommende blev annuleret og som reglerne er, betyder det, at DM-stafet 2002 også vil kunne tælle med i dette års slutstilling. I det opgør er der 3 klubber, der kan løbe af med den endelig sejr, men kravet til alle tre hold for at kunnne løbe med æren, den endelige sejr og stafetligatrofæet er en sejr.
Spændende at se hvordan Farum OK, OK Pan og Faaborg OK løser denne opgave.
Sidste års vinder Tisvilde Hegn OK må uanset, hvordan det går altså aflevere trofæet.

I dameklassen var der ingen annulering i forbindelse med JFM, så her er det årets 4 løb der tæller, men dramaet her er det samme - 3 hold kan blive endelig vinder af stafetligaen, men som ved herrerne skal der også her en sejr til. Farum OK, OK Øst og FIF Hillerød er de 3 klubber, der på spindesiden kæmper om stafetligatrofæet.
Farum OK Og OK Øst har prøvet det flere gange tidligere, men vinder FIF Hillerød vil det være første gang de vinder stafetligaen.