Skip to main content

Hvem bliver årets danske mester på den klassiske distance?

| Administrator | Nyheder 2003

Ingen tvivl, arrangørklubben OK Pans egne stjerner Morten Fenger-Grøn og René Rokkjær hører til de absolutte topfavoritter. De blev ved det nyligt afholdte DM-mellem henholdsvis 1'er og 2'er. Specielt Morten har vist god form fra efterårets start (vandt o

Ingen tvivl, arrangørklubben OK Pans egne stjerner Morten Fenger-Grøn og René Rokkjær hører til de absolutte topfavoritter. De blev ved det nyligt afholdte DM-mellem henholdsvis 1'er og 2'er. Specielt Morten har vist god form fra efterårets start (vandt også JFM - weekenden før DM-mellem). Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at de vil få stærk konkkurrence fra de to tidligere verdensmestre Allan Mogensen og Chris Terkelsen, begge Farum OK.
Chris Terkelsen blev 3'er ved DM-mellem. Allan Mogensen, der i øvrigt har rundet de 35 og altså er berrettiget til at stille op i oldboysklassen, er forsvarende mester.
I dameklassen er Anne Konring Olesen fra FIF Hillerød og Helene Hausner, OK Øst fra
OK Øst de store favoritter, mens Yvonne Fjordside fra OK Pan har en outsider-chance. Her er den forsvarende mester Dorthe Skovlyst fra OK Øst.

DM-klassisk er også 10. afdeling af dette års Trimtex Cup - 11. og sidste afdeling er DM sprint den 11. oktober. De 6 bedste løb tæller. Vinderen skal findes blandt de to DM-favoritter, men med Anne Konring Olesen som den, der absolut har de bedste kort på hånden i kampen om den endelig sejr - en sejr hun allerede kan sikre sig på søndag ved at blive dansk mester.
Hos herrerne bliver det en kamp mellem de to klubkammerater fra OK Pan med Morten som den der har den bedste udgangsposition for en endelig sejr.
Trimtex, sponsor for ranglisten, sørger for fine afdelingspræmier samt en præmie til den endelige vinder som ekstra bonus.