Skip to main content

Farum sikkert i divisionsfinalen

| Administrator | Nyheder 2003

Det lykkedes ikke FIF Hillerød for tredje år i træk at sikre sig adgang til divisionsfinalen. Med overbevisende sejre over de øvrige 1. divisionsklubber i sidste afdeling i Kårup Skov ved Holbæk gjorde Farum OK rent bord og sluttede 1. division med 12 poi

Det lykkedes ikke FIF Hillerød for tredje år i træk at sikre sig adgang til divisionsfinalen. Med overbevisende sejre over de øvrige 1. divisionsklubber i sidste afdeling i Kårup Skov ved Holbæk gjorde Farum OK rent bord og sluttede 1. division med 12 point, dobbelt så meget som FIF Hillerød. Det er nu 11. gang Farum deltager i finalen, og har sejret 9 ud af de 10 øvrige gange.
En anden "tradition" er at Tisvilde Hegn OK for 10. gang må rykke ned fra 1. division efter at OK Øst klarede skærene efter at have ligget sidst efter første afdeling.

Slutstilling efter seks matcher :

1. Farum OK       12 matchpoint 635 løbspoint
2. FIF Hillerød 6 matchpoint 556 løbspoint
3. OK Øst, Birkerød 4 matchpoint 495 løbspoint
4. Tisvilde Hegn OK 2 matchpoint 484 løbspoint

Samtidig og i samme skov afgjordes 3. division, og her gjorde Helsingør SOK Farum OK kunsten efter og sikrede sig maksimumpoint, dog knap så overbevisende. Og ligesom Tisvilde Hegn OK ser OK 73 ud til at være lidt af et elevatorhold, idet de for 3. gang blev sendt tilbage til 4. division.
Mellem de to afdelinger har der været tid til en navneændring, idet Lillerød IF har skiftet navn til Allerød OK.

Slutstilling efter seks matcher :

1. Helsingør SOK       12 matchpoint 550 løbspoint
2. Allerød OK 6 matchpoint 532 løbspoint
3. Herlufsholm OK, Næstved 6 matchpoint 471 løbspoint
4. OK 73, Gladsaxe 0 matchpoint 409 løbspoint