GORM Jelling tæt på oprykning

| Per Eg | Nyheder

Sydkredsen har nu løbet 2 af årets 3 runder i divisionsturneringen og OK GORM Jelling er så godt som sikre på at vende retur til 1. division.

Det står klart efter søndagens match i Marielund ved Kolding - en match der blev løbet i en bynær skov, men det blev alligevel råt, vådt og mudret, takket være den megen regn i dagene op til stævnet. På selve løbsdagen var vejret dog fint, og de ca. 220 deltagere kunne glæde sig over gode rammer ved Kolding Gymnasium. Af de 220 deltagere var ca. en fjerdedel fra GORM Jelling, og det satte sit tydelige præg på divisionsmatchen, hvor de vandt sikkert i alle 4 matcher. Til gengæld var der meget tæt kamp om 2.pladsen, som OK Syd endte med at sætte sig på.

Af GORM's 55 deltagere var hele 7 debutanter - heriblandt familien Bygebjerg-Hove med far Iver og døtrene Julie og Signe - som løb henholdvis H-Let og D-Let, og dermed konkurrerede på samme bane. "Det var sjovt at prøve at komme ud til et rigtigt stævne og løbe i en fremmed skov," konstaterede familen efter løbet, hvor de også havde travlt med at sammenligne deres løbstider og stræktider mellem de enkelte poster. Her kunne Iver og Signe konstatere, at de begge havde lavet en større fejl, og det blev således storesøster Julie, der kunne løbe med sejren i det interne familie-opgør.

Familiehygge

Efter løbet var der tid til mad og hygge med familien og klubkammeraterne, og så står den ellers på sommerferie - heldigvis også med mulighed for o-løb - og efter ferien fortsætter divisionsturneringen, hvor Sydkredsen løber 3. runde henholdsvis d. 1. september (2. division) og 8. september (1. division). I modsætning til de 2 andre kredse løber Sydkredsen nemlig 3 runder uden op/nedrykningsmatch. I stedet er der direkte op- og nedrykning, hvor vinder i 2. division bytter plads med den nederst placerede i 1. division.