Skip to main content

Ny Find Vej i-side er live

| Camilla Bevensee | Nyheder

Klikker man ind på findveji.dk i dag, er det en helt ny oplevelse, der møder én. Den side, der i mere end 10 år har været rammen og indgangen til faste poster og gratis orienteringsoplevelser i hele Danmark, har fået et gevaldigt ansigtsløft og står nu klar til at blive taget i brug. 

Efter fem måneders intensiv udvikling og en masse knokle-arbejde, er den nye Find Vej i-side nu live. Der er sket meget med udseendet af Find Vej, men der er også nye funktioner og koncepter på den nye side, alt sammen noget, der skal bidrage til en bedre brugeroplevelse og at flere har lyst til at bruge den og de tilbud, der er under Find Vej i Danmark.
 
Find Vej er med opdateringen til den nye side, også blevet et brugerfinancieret tilbud, så vi fra Dansk Orienterings-Forbunds side, kan sikre drift og vedligehold af siden, ruterne og turene, og sikre at det bliver ved med at være en god oplevelse at gå på postjagt med Find Vej. Vi forventer også at det på sigt kan blive en satsning, der kan bidrage positivt til klubbernes økonomi.
 
Det koster nu 25 kr. at købe en enkelt tur på Find Vej og 150 kr. om året for at blive medlem af Find Vej og få ubegrænset adgang til alle ruter og ture på siden. Der er ingen binding på medlemskabet, der fornyes automatisk efter et år og til en hver tid inden næste trækning kan opsiges, men ikke returneres og adgangen udløber blot med iganværende medlemskabsperiode.
 

Gratis adgang som medlem af en orienteringsklub

Som medlem af en orienteringsklub under Dansk Orienterings-Forbund, får du dog gratis medlemskab og fri adgang til alle ruter og ture, da Find Vej i Danmark er alle de danske orienteringsklubber og deres medlemmers tilbud. Uden klubberne, var der ganske enkelt ikke nogen Find Vej-tilbud overhovedet. 
 
Derfor har vi arbejdet på og fundet en løsning, så man kan oprette sig som bruger på Find Vej med samme e-mail, som man bruger i O-service og den vej igennem opnå gratis adgang til alt på den nye Find Vej-side. Man finder den e-mailadresse, mam bruger i O-service, ved at logge ind og klikke på 'Løbere', hvorefter man bliver sendt til en oversigtsside over de forskellige løbere under profilen og oplysninger om dem, som fx kontaktinformation og herunder e-mailadresse. 
 
Opret sig som bruger på Find Vej, som medlem af en orienteringsklub, på denne side: Find Vej i Danmark - Bliv bruger
 
Eksisterende brugere på Find Vej i Danmark, har netop modtaget et nyhedsbrev i deres indbakke, med mulighed for at oprette sig som brugere på den nye side og få gratis medlemskab resten af 2024. for at gøre brug af dette tilbud, skal de oprette sig inden for to uger fra i dag, via det link til en særlig side, som er i nyhedsbrevet. 
 
OBS! alle skal oprette sig som brugere på den nye Find Vej side påny, også selvom man har været brugere på den tidligere side. 
 

Det er muligt at oprette sig som bruger på den nye Find Vej i-side på tre forskellige måder:

  1. Vælge en enkelt tur og i processen med at købe den, oprette dig som bruger.
  2. Vælge et Find Vej i-medlemskab og i processen med at købe det, oprette dig som bruger.
  3. Som medlem af en orienteringsklub, har du gratis adgang til alle ruter og ture på Find Vej, hvis du opretter dig som bruger med samme e-mailadresse som du bruger i tilmeldingssystemet O-service.

 

Mange nye funktioner og tiltag på den nye Find Vej-side

Her kan du få et lille overblik over de nye funktioner og tiltag på den nye Find Vej-side, samt hvilke tidligere koncepter, der ikke er taget med videre og hvad vi har som de næste opgaver med siden og Find Vej i Danmark. 
 
Nye funktioner og tiltag
- Nyt, flottere og mere brugervenligt design
- Bedre sorterings- og søgefunktioner, så du nemmere kan finde ruter tæt på dig
- Postregistrering, hvor man med det samme får bekræftet at man har fundet den rigtige post
- Bedre oplevelse på 'Min side', med statistikker og oversigt over ture
- Brugerbetaling, så Find Vej i Danmark bliver økonomisk selvkørende
- Medlemskabsmulighed med en masse fordele og adgang til alle ruter og ture for kun 150 kr. om året 
- Alle kortfiler ligger lokalt, så der ikke er risiko for brudte links
- Postregistreringen er baseret på ture og tæller først på ranglisterne, når en hel tur er gennemført. Det håber vi kan skabe større incitament for at prøve mange forskellige ture 
 
Funktioner og koncepter der er fjernet
- GPS-tracking er fjernet, da det skabte mange fejl og ikke virkede optimalt på mobil
- Det kræver en bogstavkode at tilgå lydfortællinger og quizspørgsmål
- Find Vej-ruter og -ture på O-track, der nu kun kan bruges til åbne orienteringsløb og træninger, og tracking af sit løb til disse
 
Kommende udvikling og tiltag 
- Alle lydruter fra TravelTales lægges ind på den nye Find Vej-side
- Videoer og nyt billedmateriale, så det bliver endnu mere lækkert at bruge Find Vej i Danmark
- Selvstændigt univers til oprettelse af quizruter og naturformidling til brug i lukkede grupper (fx på skoler og af andre organisationer)
- Blog med indlæg om orienteringsløb, nye ruter, godt at vide og spændende eksperter
- Medlemsevents med mulighed for nye og spændende oplevelser på udvalgte Find Vej-ruter og -ture
 
 
Sidder man med spørgsmål til den nye Find Vej-side, er man velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så besvarer vi alle henvendelser så hurtigt som muligt.