Skip to main content

Eliteplan 2025-2028

| Carsten Lausten | Nyheder

DOFs eliteplan følger Team Danmarks støttekoncept, disse følger OL perioderne, og derfor er der netop præsenteret et nyt koncept for 2025-2028 (der kan ses her).

Ligeledes er der sket en del henover den seneste eliteplans levetid, så nu er det tiden at få genbesøgt eliteplanen og tilrettet den til dels der hvor dansk eliteorientering står i dag - bla. efter de store ændringer der skete sidste efterår, og dels tilpasse den, så den matcher med Team Danmarks krav og forventninger.

Den eksisterende Eliteplan (der kan læses her), er den måske mest og bedst genarbejdede plan der er lavet i noget DOF regi. Der er heller ikke ændret på forudsætningerne. Vi ønsker en elite i verdensklasse, der kan være med til at kæmpe om medaljerne. Det er derfor Eliteudvalgets opfattelse, at der ikke er behov for store ændringer, men mere en grundig revision. 

Det bliver Eliteudvalget selv, der foretager revisionen, men har I løbere, klubber og eliteinteresserede tanker og ideer, som I synes vi skal tage med i arbejdet med en revideret eliteplan, så hører vi meget gerne fra jer.

Skriv en mail eller ring til Eliteudvalgets Formand Ulrik Staugaard (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)/50991769