Skip to main content

Divisionsmatch 2. runde i Sydkredsen

| Per Eg | Nyheder

Rokeringer i stillingen i Sydkredsens 1. division efter 2. runde - i et næsten jomfrueligt terræn ved Varde Sønderhede fint arrangeret af OK Esbjerg.

Der var ikke mange af dagens deltagere, der før havde prøvet det "nye" terræn ved Varde Kaserne, som for størstedelens vedkommende til daglig tjener som øvelsesområde for garnisonens ansatte. Forårets mange regnbyger havde kun sat et begrænset præg på området, så det blev generelt en god oplevelse - især for SNAB Vejle, som stillede med klart det største hold, og som også vandt komfortabelt i alle deres 4 matcher. Odense OK, som vandt forårets 1. runde, var næsten 30 færre deltagere denne gang, og kunne intet stille op mod hverken SNAB eller Kolding OK. Og lidt overraskende måtte de også se sig besejret knebent af HTF Haderslev, i den mest spændende af dagens 10 matcher - HTF vandt 162-156 over Odense. 

Det resultat bringer Kolding OK op på 2. pladsen i divisionen, a points med Odense OK, så der er lagt op til en spændende afgørelse i efterårets match, om hvem af de 2 klubber, der vinder retten til at stille op i DM Hold-finalen sammen med SNAB, sidste års DM-bronzevindere, som næppe kan undgå at tage førstepladsen.

Oprykkerne fra FROS/Melfar måtte endnu engang se sig besejret i alle 4 matcher, og kan ikke undgå en retur til 2. division. Resultater fra dagens match kan findes på løbets hjemmeside, og kort, baner og vejvalg kan studeres i O-Track.

Næste weekend lægger Kolding OK skov til, når 2.divisions-klubberne i Sydkredsen løber deres 2. runde.