Skip to main content

Ny Find Vej i-side går live 24. juni 2024

| Camilla Bevensee | Nyheder

Som det tidligere er annonceret, bliver den nuværende Find Vej i Danmark-side lagt i graven til fordel for en helt ny og mere brugervenlig side, hvor der ud over at være bedre funktionalitet, også bliver sat en betalingsmur op foran alle kort. Det betyder at siden og på sigt driften af alle de mange Find Vej i-projekter ude hos klubberne, bliver brugerfinancierede, således at dem, der ikke er medlem af en orienteringsklub, bidrager til fællesskabet, ved at betale til vedligehold og drift, når de bruger siden. 

Fordi Find Vej i Danmark er hele Dansk Orienterings koncept og facilitet, der i sidste ende er ejet af klubberne, skal det selvfølgelig ikke koste noget at bruge, hvis man er medlem af en orienteringsklub under DOF. Derfor er der lavet et modul, der kan snakke sammen med O-service, således at når man opretter sig på den nye side, med den e-mail man er registreret med i O-service, kan systemet genkende én, og man får automatisk adgang til alle ture under Find Vej, så man kan hente kort og registrere poster gratis. 

Der er i dag, 12. juni 2024, sendt et nyhedsbrev ud til alle aktive brugere på findveji.dk, der har været inde og acceptere brugervilkårene på den eksisterende Find Vej i-side, hvor der informeres om ændringer og vilkår fremover. Nyhedsbrevet kan læses her: Nyhedsbrev til eksisterende Find Vej i-brugere

Den nye Find Vej i-side lanceres 24. juni 2024, hvor alle eksisterende brugere får besked og der også kommer endnu en nyhed til DOF's medlemmer.