Skip to main content

EM MTBO mellemdistance: Nikoline Splittorff nr. 4!

| Michael Lindholm | Nyheder

Så gik den ikke længere. Efter to guldmedaljer de første to dage, så blev det lidt stolpe ud i mellemdistancen. Bedst endte det for Nikoline Splittorff med en 4. plads.

Et bom tidligt på banen blev for meget at hente ind igen for vores dobbelte EM-guldvinder. Nikoline endte som nr. 4, 36 sek. fra guldet og bare 16 sek. fra bronze.

Endnu engang et tungt terræn, hvor der skulle trædes godt i pedalerne. Nikoline fortæller, at hun selv smider medaljen væk i dag, da hun til post 6 får undervurderet sværhedsgraden af at køre i terræn og ender med at falde af cyklen. Til post 15 laver hun endnu en fejl.

Selv om hun henter tid på den sidste del af banen, så var det lige præcis ikke nok.

Camilla Søgaard bliver nr. 12 og havde en bedre fornemmelse i dagens løb, men stadig for mange små fejl. Cæcilie Christoffersen ender som nr. 14 og har et fornuftigt løb, men får taget et par vejvalg gennem terrænet, der ikke kan betale sig og en enkelt fejl til post 7.

EM MTBO Camilla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Camilla Søgaard (fra EM langdistance). Foto: Katja Brunstedt

I damejunior var det en tung dag efter to rigtig gode dage. Det bliver til fejl hist og her, men både Sofie Okkels Jensen og Miri Brunstedt Nørgaard har haft et par gode dage i Polen. I dag rakte det til hhv. en 12. plads og en 17. plads.

 EM MTBO Miri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Miri Brunstedt Nørgaard (fra EM langdistance). Foto: Katja Brunstedt

Hos herrerne havde Oliver Friis en mindre heldig dag og ender som nr. 58. Fejler midt på banen, da han kører på tværs. Det tager tid at komme ind på kortet og desværre afføder det lidt efter-fejl.

Der bliver meldt om en rigtig varm dag i Polen, men godt hjulpet af regnen fredag aften, så knap så støvet.

Alle resultater, kort m.m. her: MIDDLE | International Orienteering Federation

Søndag afsluttes EM med mixstafet, hvor Danmark stiller med et hold. Nikoline Splittorff lægger ud, Oliver Friis kører andentur og Camilla Søgaard slutter af. Stafet er stafet siges der, men det vil være meget overraskende om det danske hold kommer i nærhed af podiet. Favoritter er, som altid, Finland, Tjekkiet og måske kan Litauen blande sig i toppen.

Følg stafetten fra kl. 10.00 her: RELAY | International Orienteering Federation