Skip to main content

Angiv indmeldelses år i O-service

| Carsten Lausten | Nyheder

O-service har en funktion der hedder indmeldelsesår, altså hvor man via sin klubadministrator får angivet, hvilket år man er indmeldt i.

Det giver nogle muligheder for at vi kan blive klogere på vores medlemmer, og kan se forskellen på nye og gamle medlemmer. Tidligere undersøgelser har vist at får vi 10 nye medlemmer i år, er de 8 udmeldt om 3 år! Vi ved også, at deltager man i 3 åbne løb om året, er der meget stor (over 90%) sandsynlighed for, man også er medlem næste år.

Så formålet med funktionen er altså ikke at ”overvåge” det enkelte medlem, men at lave statistikker i 5 års intervaller med det formål, at blive klogere på vores medlemmer, og bedre kunne hjælpe klubberne med at målrette deres tilbud og/eller opmærksomhed i forhold til de medlemmer, der er i risiko for at droppe ud.

Kan man ikke huske sit nøjagtige indmeldelsesårstal, er det fint med et omtrentligt. Om man er meldt ind i 78 eller 80 er ikke vigtigt, det vigtige er at kunne kende forskel på nye, nyere og gamle medlemmer.

Det giver også den mulighed, at klubben kan fejre sine jubilarer, disse kan ses under klub < jubilarer.

For medlemmer, som ikke ønsker at deres indmeldelsesår er synligt på jubilæumssiden, kan dette angives på siden ”Ret løberoplysninger” afsnit ”Privatliv”.

Har du ikke angivet dit indmeldelsesår, så send en meddelelse til din klubadministrator, du finder kontaktoplysninger på denne/dem i o-service under løber.

Er der spørgsmål vedr. registrering af indmeldelsesår kan disse rettes til Klubkonsulent Carsten Lausten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 22417520.