Skip to main content

Vær med til Find Vej i fotoshoot og få et sæt Trimtex tøj

| Camilla Bevensee | Nyheder

Har du mod på at være med til at vise Dansk Orienterings landsdækkende tilbud 'Find Vej i Danmark' frem, som model på billeder og video til den nye Find Vej-side, har du nu muligheden for det, og for at få et sæt gratis Trimtex tøj og en rabatkode til deres shop, oveni som tak for indsatsen. Man får som deltager lov til at vælge ud fra et udvalg af tøj fra Trimtex, så man er sikker på at det er noget man vil bruge bagefter.

Fotoshootet foregår lørdag den 8. juni 2024 kl. 10.00-13.30 i Aarhus, og der vil blive valgt 5-7 personer blandt de interesserede, ud fra et mål om at have både børn, voksne, mænd og kvinder repræsentere. Der vil både blive taget billeder og lavet video på dagen, hvor forbundet sørger for frokost undervejs i shootet. 

Vil du være med til en sjov dag i Aarhus og bidrage til at få noget fedt materiale i kassen til den nye Find Vej i-side, så Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. til kommunikationsansvarlig Camilla Bevensee med tilsagn om at du vil være med og med størrelse på overdel og underdel i Trimtex tøj, til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest fredag 24. maj 2024