Skip to main content

Klubundersøgelse 2024

| Carsten Lausten | Nyheder

I forbundets samarbejdsaftale med DIF er det aftalt der hvert år i aftaleperioden bliver gennemført en temperaturmåling af DOFs klubber. Helt konkret er der udvalgt 15 klubber der skal svare hvert år, mens det er frivilligt for de resterende klubber.

Heldigivs er der mange klubber der har svaret de foregående 2 gange, og det håber vi også er tilfældet i år, vi får således et meget stærkt materiale som fremforalt bruges til vores eget arbejde, men som vi også kan vise DIF.

Resultaterne for de første to års undersøgelser kan ses læses i magasinet nr. 4 2023. De første 2 års resultater viser, vi er gode til at lave aktivieter for vores eksisterende medlemmer, vi har kompetente frivillige, mens det tilgengæld halter på rekrutteringsområdet og aktiviteter for børn og unge.

Undersøgelsen for 2024 er netop sendt ud til samtlige klubadresser, skulle der være en klub, der ikke har modtaget kan i kontakte Klubkonsulent Carsten Lausten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som vil fremsende den.