Skip to main content

Trimtex Senior Cup skal afgøres over seks løb i 2024

| Camilla Bevensee | Nyheder

Den årlige rangliste for seniorer, Trimtex Senior Cup, hvor eliteløberne samler point til den samlede konkurrencer hen over sæsonen, består i 2024 af seks løb. Fire af de fem første løb tæller, inden det hele afgøres til finaleløbet til DM Lang i Vester Thorup. 

Begge løb til forårsklassikeren Danish Spring er en del af Trimtex Senior Cup igen i år, og med sidste tilmelding i aften, er ranglisten for 2024 så godt som skudt i gang. Herfra byder programmet for ranglisten på fire DM løb, med DM sprint som eneste sprintløb i år. Se hele programmet for ranglisten nedenfor, hvor du også finder link til mere information.

Det bliver spændende at følge de danske eliteløbere kæmpe om pladserne i toppen af den danske rangliste, der sidste år blev vundet af Agnes Nørgaard Kracht, Tisvilde Hegn OK, på kvindesiden og Søren Thrane Ødum, OK Øst Birkerød, hos mændene.

Mere information om ranglisten Trimtex Senior Cup, herunder seedning, pointgivning, resultater mm., kan ses i dette dokument: Ranglisteinformation 2024 (PDF)

 

Trimtex Cup

 

Dato

Løb

Terræn

Arrangør

1

23/3

Danish Spring Langdistance

Store Dyrehave

Allerød OK

2

24/3

Danish Spring Mellemdistance

Store Dyrehave

Allerød OK

3

31/4

DM Ultralang

Gribskov Mårum

Søllerød OK

4

11/5

DM Sprint

Fredensborg by

FIF Hillerød

5

24/8

DM Mellem

Pamhule

OK HTF

6

25/9

DM Langdistance (finale)

Vester Thorup

Aalborg OK

Der er 4 ud af 5 løb samt finaleløbet, der tæller i den samlede ranglistekonkurrence. Til hvert løb er der et gavekort på 500 kroner til vinderen. Den samlede cup giver gavekort på hhv. 2500 kr. (samlet vinder), 1250 kr. (samlet nummer to) og 750 kr. (samlet nummer tre).