Skip to main content

Repræsentantskabsmøde 2024: Horsens OK er Årets Klub

| Camilla Bevensee | Nyheder

Årets repræsentantskabsmøde i Dansk Orienterings-Forbund, blev i dag afholdt på Dalum Landbrugsskole ved Odense. Mødet, hvor 60 repræsentanter fra 29 klubber deltog, foregik i god ro og orden og i henhold til dagsordenen. 

Næstsidste punkt på repræsentantskabsmødets dagsorden, var som altid hædringer, hvor det blev offentliggjort at prisen som Årets Løber 2023 går til Oscar David Broman Jensen, Allerød OK, der i sommer vandt junior VM-bronze på mellemdistancen i Rumænien. Hædren tilfaldt Oscar efter at fire kandidater blev sendt til afstemning blandt Oscars landsholdsløberkollegaer og den blev overrakt til ham i forbindelse med en træning i Gøteborg, hvor han sammen med mange andre af de danske landsholdsløbere, bor og træner. 

Oscar David Broman Jensen, Allerød OK, er Årets Løber i Dansk Orienterings-Forbund 2023

Årets MTBO-rytter 2023 blev også offentliggjort til mødet, og hædren tilfaldt Nikoline Splitorff, FIF Hillerød Orientering, der i 2023 vandt tre VM-medaljer og to EM-medaljer, samt den samlede World Cup, og også ligger forrest på verdensranglisten for MTBO. Nikoline kåres på landsholdssamling i slutningen af marts.

Årets Klub blev kåret bl.a. med begrundelsen, at den udvikler sig med nye tiltag, som det Skovfræser-hold for børn, de startede op i starten af 2023. Mads Mikkelsen modtog hædren som formand i Horsens OK, der altså er Årets Klub 2023.

Mads Mikkelsen, formand i Horsens OK, modtog hædren som Årets Klub 2023 i Dansk Orienterings-Forbund

Årets Kortprofil blev tildelt Jimmi Olsen fra Viborg OK, der på rekordtid har lært at tegne kort og tegner kort med en sådan iver og af høj kvalitet, at medlem af kortudvalget, Steen Frandsen, sjældent har kendt mage.

Jimmi Olsen (th), Viborg OK, blev Årets Kortprofil i Dansk Orienterings-Forbund 2023

Organisatoren blev tildelt manden bag og udvikler af banelægningssoftwaren Condes, Finn Arrildsen, der bidrager til organiseringen af stævner i hele verden, både direkte og indirekte igennem Condes. 

I år var det Østkredsens tur til at uddele Silva-blokken, som blev overrækt til Mogens Hansen, der udover at lægge et stort arbejde i forbundet, med administration af løbsafgifter og statistik på stævner, tegner kort og laver projekter i Østkredsen og har lagt et stort arbejde igennem mange år. 

Stort tillykke med hæderen til modtagerne, der alle har bidraget på fornem vis til Dansk Orientering.

Udover selve repræsentantskabsmødet, blev der også afholdt to workshops i forbindelse med mødet, hvor emnerne 'Frivillighed i forandring' og 'Den gode modtagelse af nye' blev diskuteret. 

Referat og andet materiale i forbindelse med repræsentantskabsmødet 2024, kan findes her i løbet af den kommende uge: Materiale repræsentantskabsmøde 2024