Skip to main content

Åbne landsholdstræninger 22-25 februar 2024 i Viborg-området

| Carsten Lausten | Nyheder

 

Der var rigtigt mange talent- og eliteløbere der, udover landsholdsløberne, udnyttede muligheden og deltog på de åbne træninger vi havde i forbindelse med årets første landsholdssamling i Vejle.

Vi gentager nu successen, og indbyder andre talent- og eliteløbere (15 år og opefter) til at deltage på én eller flere åbne træninger ifm. den næste landsholdssamling som foregår i Viborg-området d. 22-25 februar.

Her vil der bl.a. blive mulighed for at udfordre sig selv med en benhård KO-dag med samme opsæt som det kommer til at blive på World Cup og VM-testløbet i Kolding i maj, med 3000m test om formiddagen på den indendørs 200m løbebane i Spar Nord Arena i Skive og KO-finalerunder i Skive C om eftermiddagen.

For de der var til Påskeløb i Viborg området i 2023, vil der også blive gensyn med alle tre fantastiske terræner i Ålum, Vindum og Dollerup Bakker.

Stort tak til de lokale klubber der, ligesom i Vejle, har gjort et stort arbejde for at skaffe tilladelser opdatere kort mv.

Træningerne er lavet af de forskellige nye landstrænere, så man kan godt glæde til nogle udfordrende baner.

Træningerne er krævende både fysisk og teknisk, og der laves ikke lettere eller kortere baner. Det koster ikke noget at deltage i træningerne udover en beskeden afgift for kort til de lokale klubber.

Oversigtskort over træningerne kan findes her:
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1iCzawYc8lS1E_A9-vnsbtXYHyG1HoAY&ll=56.47281932678421%2C9.426428149999975&z=10

Send en mail til cheflandstræner Tue Lassen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) senest d. 12. februar, med angivelse af hvilke træninger du er interesseret i at deltage på, og så vil du få tilgang til yderligere information omkring træningerne. Ved tilmelding skal der også angives SIAC-nummer eller evt. ønske om at låne en brik.

Se en oversigt over træningerne her:Indbydelse til åbne træninger ifm landsholdssamling Viborg conv 1