Skip to main content

Webinar: Den gode velkomst til Find Vej Dagen 2024

| Camilla Bevensee | Nyheder

Mandag 11. marts kl. 20.00-21.30 inviterer DOF til webinar for klubber, der laver aktiviteter til Find Vej Dagen 2024. På webinaret vil der være fokus på hvordan klubben fremstår imødekommende og sørger for at byde de nye og nysgerrige godt velkommen. De sidste anbefalinger i forhold til kommunikationen op til Find Vej Dagen, og især efter den, vil blive gennemgået, og der er tid til at sparre med andre klubber og få svar på spørgsmål.

Find Vej Dagen afholdes lørdag 27. april, og forbundets årlige rekrutteringskampagne, er i år blevet strammet op, så 'varen er nemmere at sælge'. Man kan læse mere om konceptet, hvad forbundet hjælper med og hvad det kræver af klubben at være med her: Find Vej Dagen 2024 - koncept

 

Skal din klub lave en aktivitet til Find Vej Dagen?

Alle klubber, der ønsker at lave en aktivitet og være med i Find Vej Dagen kampagnen, skal melde ind med deres deltagelse, en kontaktperson og hvor de ønsker at holde deres aktivitet, i en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Herefter vil ansvarlig for kampagnen, Camilla Bevensee, tage fat i klubben, sende relevant materiale og bede om oplysninger til oversigtssiden. Deadline for at melde sin aktivitet ind er 21. februar.

Find Vej Dagen bliver kun en fed dag, hvis mange klubber vil bakke om om den, og forbundet håber derfor på stor tilslutning.