Skip to main content

Indstil Årets klub 2024

| Carsten Lausten | Nyheder

Billedetovenfor viser Hobæk OK, der blev hædret på Repræsentantskabsmødet sidste år som årets klub, der er en årlig tilbagevendene hædersbevisning.

Prisen har de seneste år været uddelt efter oplæg fra Dansk Orienterings-Forbunds Hovedbestyrelse og ansatte, men i år skal det være anderledes. Prisen ligger nu hos det nystartede klubudvalg, som ud fra kommisoriet med kriterierne for indstillingerne, skal kåre Årets klub.

Det forventes ikke at en klub kan klare alle kriterierne, men måske klarer man som klub nogle af dem bedre end andre. Det er også klart, at store klubber har bedre mulighed for at klare flere punkter end mindre klubber, så der vil også blive kigget på klubbens størrelse i bedømmelsen.

DOF har masser af gode klubber, der laver gode aktiviteter for deres medlemmer året rundt. Er du medlem af en god klub, og er du stolt af den?

Så send en indstilling til Carsten Lausten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandag d. 19. februar kl. 12.00. Er der spørgsmål til prisen kan Carsten kontaktes på 22417520.