Skip to main content

Send indstillinger til Årets træner

| Carsten Lausten | Nyheder

Årets Træner 2023

Dygtige trænere er vigtige i enhver idrætsgren, således også i orientering. Det at sætte fokus på dem er derfor vigtigt for Børn & Unge - og Eliteudvalget, der samarbejder om kåringen af Årets Træner.

I 2021 gik prisen til Mikkel Kaae Nielsen og Jess Rasmussen for deres arbejde med TC-midt.

I 2022 gik prisen til Sydkredsens U2 ledergruppe, for deres inspirerende samlinger og for at tage de andre kredses U2 grupper med på sommerlejr.

Egenskaber for Årets Træner:  

Årets Træner går til en dygtig og inspirerende træner eller gruppe af trænere. En eller flere trænere som forstår at inspirere og forny træningen - gerne med udgangspunkt i TBU. En eller flere trænere som udstråler engagement og som kan formidle på udøverens niveau. Årets træner kan være en ungdomstræner, voksentræner eller elitetræner.

Indstillinger:  

Indstillingen skal indeholde navn, klub og en kort motivering, der indsendes senest d. 1/12-2023 til Eliteudvalgets formand Ulrik Staugaard Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udvælgelse og overrækkelse:  

Repræsentanter for Børn & Unge- og Eliteudvalget udvælger i fællesskab Årets Træner. Prisen overrækkes på forbundets repræsentantskabsmøde. Med prisen følger et diplom og tilbuddet om et modul på DOFs træneruddannelse.

Evt. spørgsmål kan rettes til Ulrik Staugaard på  50991769

Vi glæder os til at modtage indstillinger på alle de dygtige og inspirerende trænere, vi er sikre på der er i de danske klubber.

På udvalgenes vegne

Ulrik Staugaard