Skip to main content

Malig Agervig Kristiansson og Hedvig Valbjørn Gydesen videre til finalerne på EM Knock-Out sprinten

| Camilla Bevensee | Nyheder

Det blev lige så tæt som forventet, på dagens Knock-Out sprint kvalifikation i Vincenzaforstaden Creazzo til EM i Italien. Kun to danske løbere klarede at løbe sig i top-12 i deres heat og gå videre til finalerne, der løbes i Vincenza centrum her til eftermiddag. Malin Agervig Kristiansson, OK Snab, blev nummer 5 i damernes heat 1 og gik sikkert videre, mens Hedvig Valbjørn Gydesen, OK Melfar, endte som 7'er i sit heat og også var komfortabelt videre. 

Det blev lige ved og næsten for flere af de danske løbere, hvor hele tre løbere, Jacob Steinthal, Andreas Bock Bjørnsen og Amanda Falck Weber, var ude af top-12 med kun to sekunder og Mathilde Smedegaard Madsen missede at gå videre med kun tre sekunder. 

"Det er selvfølgelig skuffende og løberne er også skuffede, for mange af dem var tæt på. Det er ærgerligt fordi mange også havde set frem til den her dag. Når man er videre til kvartfinalerne er der meget der kan ske. Vi har Hedvig og Malin videre, og det er også de to, der har mest erfaring og før har prøvet at komme længst på Knock-Out, så dem skal vi prøve at få så langt som muligt," lød det fra landstræner Tue Lassen i mål.

Malin Agervig Kristiansson og Hedvig Valbjørn Gydesen starter i henholdsvis kvartfinale 4 og 5, kl. 12.40 og 12.45. 

Følg med live via IOF Live.