Skip to main content

Deltag i Naturens uge

| Carsten Lausten | Nyheder

Naturens uge d. 4.-10. september 2023

Naturfredningsforeningen og Friluftsrådet afholder Naturens Uge. Her kan man få hjælp til at få synliggjort sit arrangement, så har I planlagt en klubtræning hvor I gerne vil tage imod nye interesserede eller I allerede har planlagt et rekrutterende arrangement i den uge, så benyt lejligheden til at komme i kontakt med flere interesserede.

 Naturens Uge er en god anledning til at skabe synlighed, komme i kontakt med potentielle nye medlemmer og styrke sit lokale netværk. Hvis I vil være med til Naturens Uge i år, så er det her i august I skal tilmelde jer.

Når man tilmelder sig som arrangør af et Naturens Uge arrangement, kommer man med på arrangementsoversigten på www.naturensuge.dk. Sammen med medieopmærksomheden gør det, at I kan nå bredere ud end normalt, og derved få noget mere synlighed og komme i kontakt med nogle nye målgrupper.

Hvad får man hjælp til, når man tilmelder et arrangement til Naturens Uge?

  • Gratis arrangørpakke: I arrangørpakken er der materiale til at synliggøre jeres arrangement. Man kan få et beachflag, banner, halsedisser, T-shirts mv. til at skabe synlighed samt materialer til aktiviteter rettet mod børn.
  • Opbakning og synlighed: Arrangører kan få hjælp til invitationer, PR, presse, artikler, synlighed samt inspiration til aktiviteter. Få gode råd og tips som arrangør af et Naturens Uge arrangement her: https://www.naturensuge.dk/opret-et-arrangement/vaerktojskasse-for-arrangorer/. Her kan du finde links til fotos, Facebookbannere mv., som arrangører kan bruge i forbindelse med promovering af et Naturens Uge arrangement.

Læs mere og tilmelding: www.naturensuge.dk. Projektet er støttet af Nordea-fonden og 15. Juni Fonden og koordineres i fællesskab mellem Friluftsrådet og Danmarks Naturfredningsforening.

Vi håber, at I vil være med til at lave et arrangement i løbet af ugen. I må også meget gerne videreformidle budskabet til jeres lokale netværk.

For yderligere spørgsmål kontakt: Sune Møller Petersen, E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., TLF: 24 67 66 43

PROEVORIENTERING