To bronze til WMOC lang

| Thomas Jensen | Nyheder

WMOC 2023 blev afsluttet med to danske bronzemedaljer på langdistancen.

Det var en god dag for Roskilde OK, da Inge Jørgensen og Janne Brunstedt sikrede sig hver sin bronzemedalje

Konkurrencen blev afviklet i et super lækkert karst terræn – det vil sige en skov med kæmpe store lavninger, som man skulle navigere rundt imellem. I modsætning til mange andre karst terræner, var der ikke så mange sten, så det betød, at man kunne holde høj fart – hvis det da ikke lige havde været for de mange stigninger.

Bronze til Inge Jørgensen
I W75 løb Inge Jørgensen fra Roskilde OK sig til endnu en medalje. Denne gang var den af bronze. Der var tæt kamp om medaljerne i klassen. Inge var således blot 59 sekunder fra guldet. Det var 7. gang Inge var på podiet for at få hængt en WMOC medalje om halsen, og præstationen bliver ikke mindre af, at det faktisk er hendes sidste år i W75. Så næste tør jeg godt håbe på guld til Inge.

Bronze til Janne Brunstedt
I M75 lykkedes det endelig for Janne Brunstedt fra Roskilde OK at sikre sig en medalje. Han er førsteårs M75 og har vist rigtig god form, så vi vidste alle, at han kunne gøre det. Men det skulle også lige omsættes til realiteter – og det blev det så i dag.

Jørgen Jensen fra Helsingør OK havde overskud til at vinke til sine fans, da han løb sig til en 5. plads for tredje gang af tre mulige ved disse mesterskaber. På mellemdistancen lugtede det ellers af metal, da han efter 2/3 af banen lå på en 2. plads lige foran Jack Skrydstrup - men et stort bom forplumrede chancerne. Alt i alt har han haft nogle flotte løb.

Øvrige danske top 15 placeringer
Der var også en række danskere, der ikke løb sig til medalje – men som kom i top 15: