Skip to main content

Skal du med på træneruddannelse?

| Johanne Valbjørn Gydesen | Nyheder

Er du allerede træner i en orienteringsklub, eller kunne du tænke dig at prøve kræfter med at træne andre?

Nu har du muligheden for at tage DOF's træneruddannelse og få en masse viden og inputs til dit arbejde som træner - og måske blive endnu skarpere i trænergerningen.

 

Tre typer af uddannelser

Dansk Orienterings-Forbund tilbyder i vinterhalvåret 2023-2024 tre træneruddannelser: Børnetræner, Ungdomstræner og Cheftræner.

Børne- og Ungdomstræner (Træner 1-niveau) er for dig, som ønsker at arbejde med træningen af hhv. 4-12 årige eller 13-20 årige. Du vil på uddannelsen blive klogere på din rolle som træner, børn og unges o-tekniske, sportspsykologiske og fysiske udvikling samt få muligheden for at sparre og dele erfaringer med de andre trænere fra andre klubber.

Cheftræneruddannelsen (Træner 2-niveau) er for dig, som ønsker at have det store overblik over klubbens træninger og trænere. Din største opgave er at være træner for trænerne, så de kan få lov til "bare" at være træner. På uddannelsen får du viden om træningsplanlægning på klubniveau, cheftrænerrollen og sparring med andre kommende cheftrænere fra andre klubber.

 

Online og fysisk undervisning

Hver uddannelse forløber over 4 online moduler på mandage aftener i november 2023 efterfulgt af en uddannelsesdag, hvor vi mødes fysisk.

Uddannelsesdagen foregår enten den 27. januar 2024 på Sjælland eller den 16. marts 2024 i Jylland.
Du bestemmer selv som kursist, hvilken af uddannelsesdagene, du vil deltage i.

Til sidst rundes uddannelsen af med et online modul i maj 2024, hvor vi udveksler erfaringer fra træningen og evaluerer på forløbet.

 

Få mere information

Læs mere om de forskellige uddannelser, herunder deres opbygning og indhold, her

Har du spørgsmål eller kommentarer til uddannelserne, kan de rettes til Børne- og Ungekonsulent Astrid Ank Jørgensen på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 22 84 21 70 fra uge 35.

 

Du tilmelder dig træneruddannelserne i O-service.