Skip to main content

Lønnede projektopgaver for DOF i forbindelse med FindVej

| Camilla Bevensee | Nyheder

DOF og Friluftsrådet har indgået aftale om etablering af en stribe nye projekter landet over, hvor der i dag ikke er FindVej tilbud til borgerne og hvor klubberne ikke har haft interesse og ressourcer til at skabe projekter. DOF fokuserer på at indgå aftale med kommuner, hvor der ikke findes orienteringsklubber om etablering af orienteringskort og FindVej-projekter.

Gennemførelse af projekterne kan ske gennem udlicitering til klubber uden DOF, enkeltpersoner eller selvstændige for et fast timebaseret honorar. DOF vil ved ethvert projekt indgå kontrakt, der beskriver opgavens omfang, kvalitetsforventning, terminer og aflønning. DOF vil med samme model kunne formidle korttegnere og projektledere til klubbernes egne FindVej-projekter. Det forventes, at alle projekter vil kunne etableres 100% for eksterne midler.

Opgaverne kan omfatte:

  • Grafisk opsætning af FindVej foldere
  • Tegning af orienteringskort over både by og skov efter IOF-norm i OCAD.
  • Revidering af gl. FindVej kort til ny standard
  • Renovering/maling etc af fysiske Findvej projekter
  • Teknisk opsætning af FindVej projekter i Condes og OCAD
  • Fysisk etablering af FindVej projekter omfattende skilteopsætning, nedgravning af stolper mv.

DOF håber også at kunne indgå aftale med kompetente projektledere/entreprenører, der på vegne af DOF, kan skabe og formulere aftaler med kommuner og andre aktører om fulde FindVej projekter omfattende: Etablering af aftale, aftale om finansiering, tegning af orienteringskortet; opsætning/nedgravning af FindVej faciliteter; produktion af evt foldere. DOF vil altid være formel projektejer og formål aftalepart. Projektlederen vil kunne indgå aftale med en eller flere underleverandører.

Ved valg af projektleder/entreprenør til en opgave, vil der blive lagt vægt på erfaring og kompetencer, fleksibilitet og geografi.  Vi ser gerne interessetilkendegivelser også fra studerende orienteringsløbere.

Har du interesse og tid til at udføre FindVej-opgaver for DOF, vil vi meget gerne have et par linjer fra dig. Vi forventer at skulle igangsætte opgaver i slutningen af august og vil derfor gerne have en mail fra dig inden 01. august, men du er i øvrigt altid velkommen til at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du senere skulle få tid og interesse for at udføre opgaver for DOF.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte direktør Bo Simonsen på enten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 2220 7385.