Skip to main content

Invitation til DOF's Venner og Nordkredsens Venner tur til 'Kampen om Skagerak'

| Camilla Bevensee | Nyheder

15-16-årige danske orienteringsløbere inviteres hermed til at prøve kræfter med norske terræner, og til at møde norske løbere på deres hjemmebane, en weekend i september.

D. 22. - 24. september arrangerer DOF's venner i samarbejde med Nordkredsens Venner en tur til Sørlandet/Kristiansand og “Kampen om Skagerrak”.

“Kampen om Skagerrak” er et arrangement, hvor orienteringsvenner fra Agder O-krets lægger op til et indholdsrigt program med sprintløb fredag og skovløb lørdag og søndag, hvor der dystes om point til respektive hold. Arrangementet bliver bundet sammen af sociale aktiviteter og samvær på kryds af nationaliteter og kredse.

For at komme med på turen skal du kunne sige ja til følgende:
● Løber aldersmæssigt i H/D 15-16.
● Vil gerne udfordre dig selv og dine orienteringsfærdigheder i nordisk terræn.
● Har tid, lyst og mulighed for at tage på tur en forlænget weekend sammen med o-venner. Det kræver sandsynligvis fri fra skolen fredag.
● Ser frem til at møde nye venner og deltage i sociale aktiviteter.
● DOF's Venner dækker størstedelen af turens udgifter; der vil dog være en egenbetaling på 250 kr.
● Du skal sende din tilmelding til DOF's venner og Erik Bobach, på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Tilmeldingen skal sendes senest d. 27. august, men sæt allerede nu et stort X i kalenderen.

DOF’s venner står for turen økonomisk og sørger for ledere for de 15-16-årige løbere. Nordkredsens Venner er ansvarlige for turen for 13-14-årige løbere fra Nordkredsens klubber.