Skip to main content

TalentCenter Sjælland søger trænere og en koordinator

| Anders Bachhausen | Nyheder

TC Sjælland mangler trænere til de mest talentfulde orienteringsløbere på Sjælland fra d. 1. august 2023. Så hvis du brænder for at træne dygtige og ambitiøse løbere, og støtte dem på deres vej til verdensklasse, så søg stillingen og hjælp talenterne med at række ud efter stjernerne.

Udover trænerstillingen søges der også en træningskoordinator, der, som noget nyt, skal koordinere talenttræningen i Nordsjælland på tværs af TC- og klubtræning, så der skabes sammenhængende, gennemsigtigt og attraktivt tilbud til de nordsjællandske orienteringstalenter.

Vi ser gerne trænerposten besat af 2 kvalificerede trænere, og ser det også som en mulighed at træner- og koordinatorrollen kan kombineres.

Læs opslag for trænerstillingen her.

Læs opslag for træningskoordinator her.

276168345 5008462172554036 3506966968589079730 n

TC-Sjælland er en del af Dansk Orienterings Forbunds elite- og talentudviklingsarbejde, og formålet er at skabe de bedst mulige rammer for læring og udvikling for Sjællands bedste og mest seriøse ungdoms- og juniorløbere i alderen 15-20 år. Træningsmiljøet omkring talenterne skal således motivere til seriøs træning, og miljøet skal bære præg af høj motivation og indsats til fortsat udvikling.

Vi har en bruttotrup på ca. 20-30 løbere, som primært kommer fra de nordsjællandske klubber: Allerød OK, OK Øst, Farum OK, Søllerød OK, THOK og FIF Hillerød, og træningerne afvikles primært i de nordsjællandske skove. Det forventes at én træning om måneden afholdes med udgangspunkt i et af de tilknyttede klubbers klubhus, hvor der er mulighed for at holde evaluering/oplæg i forbindelse med den efterfølgende fællesspisning.

TC Sjælland har en aktiv styregruppe, som bl.a. tager sig af fællesspisninger én gang om måneden, er medarrangører af træningsture og fungerer som chauffører.

Der er TC-træning hver onsdag året rundt på nær i skoleferierne.

Ved spørgsmål kan sportschef Anders Hav Bachhausen kontaktes på 6178 3576 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.