Skip to main content

Ingen medalje til Danmark på stafetten ved EM i MTBO, der ellers har været et flot mesterskab for holdet i Portugal

| Camilla Bevensee | Nyheder

29. april 2023 - Af Camilla Bevensee


Foto: Ole Søgaard

Der var ingen medaljer til de danske MTBO-ryttere i Portugal i dag, hvor der skulle køres mix stafet hos seniorerne og en vanlig dame/herre-stafet for juniorerne og ungdom. 

På førsteholdet i mixstafetten præsterede Nikoline Splittorff, FIF Hillerød, ikke op til sit bedste på førsteturen, hvor hun kom til at køre til post 14 i stedet for fem og mistede en del, på en ellers fin tur. Andentur Oliver Friis, Navet OK, klipper desværre en forkert post, så et godt løb fra Mikkel Brunstedt Nørgaard, OK Øst Birkerød, på sidsteturen var desværre forgæves i konkurrencesammenhæng.

Camilla Søgaard, Horsens OK, kørte førsteturen på andetholdet og havde heller ikke den bedste dag i skoven, med to større bom. Hun sendte Noah Hoffmann, Mariager Fjord OK, ud, der mistede lidt til sidst på andenturen, men kørte ellers en god tur. Sidstetur på andetholdet, Cæcilie Christoffersen, OK Øst Birkerød, kørte et godt, stabilt løb, og holdet endte som nummer 8 på mixstafetten. 

Hos juniorerne kørte de unge danske damer fornuftige løb og endte som nummer 4 i dameklassen. 

"Vi lykkes jo ikke helt med at sætte det hold, der præsterer bedst på dagen, og det er ærgerligt, men vi er glade for at vi har et andethold der bliver nummer 8," lyder det fra landstræner Allan Jensen som reaktion på dagens stafet, der afslutter et mesterskab med op- og nedture, og tre senior-, en junior- og en ungdoms-medalje til Danmark. 

Nu skal holdet forberede sig til VM i Tjekkiet i august, hvor de igen håber på medaljer. 

Se alle (live) resultater fra stafetterne i Portugal her: liveresultat.orientering