Skip to main content

Indbydelse til sæsonfinaler i Trimtex Senior cup og Løberen League

| Camilla Bevensee | Nyheder

FIF Hillerød Orientering og Dansk Orienterings-Forbund inviterer til ranglisteafslutning i Gribskov Vest, d. 12. november 2022. 

De to nationale ranglister, Trimtex Senior cup og Løberen League, skal afgøres til et brag af en sæsonfinale i Hillerød i november. Der udbydes udelukkende ranglisteklasser, for hhv. juniorer; H20 og D20, og for seniorer; H21 og D21. Der er kun startret for løbere der i 2022 har optjent point i hhv. Trimtex Cup eller Løberen League. Konkurrencen er en mellemdistance, der løbes om lørdagen, inden den traditionsrige langdistance Jættemilen, der i år er et WRE-løb, løbes om søndagen, i Søskoven ved Hillerød.

Trimtex sponsorerer præmier til de 6 bedste seniorer, herrer og damer hhv., i den samlede seniorranglistekonkurrence, Trimtex Senior Cup. Løberen sponsorerer ligeledes præmier til de 6 bedste juniorer i hver klasse, D20 og H20, i den samlede juniorranglistekonkurrence, Løberen League.

Andre løbere, der ikke deltager i ranglistekonkurrence, men kunne have lyst til en tur i skoven, er velkomne til at melde sig på en af de to åbne baner der udbydes; en kort på 5,5 km og en lidt længere på 7,5 km. De åbne baner starter efter eliteløberne, og der er derfor god mulighed for både at heppe på de seje juniorer og seniorer, og derefter selv løbe en bane. Deltagelse på åbne baner kræver tilmelding.

Tilmelding til både ranglisteløbet og de åbne baner foregår i O-service, senest 7. november 2022.

Resultatliste fra løbet.

Instruktion lagt ind 09/11 2022.

Startliste Ranglisteafslutning 2022

Se flere detaljer i indbydelsen her.

Se stillingen i Trimtex Senior Cup og Løberen League her.