Skip to main content

DOF's Venner inviterer U16-løbere til Harzen i forbindelse med JEC i oktober

| Camilla Bevensee | Nyheder

DOF’s Venner vil rigtig gerne støtte de 15-16-åriges orienteringsudvikling. Derfor ønsker de at sende et hold friske unge løbere afsted til Blankenburg i Tyskland (Harzen) d. 1.- 3. oktober, hvor der parallelt med Junior European Cup (JEC), afvikles åbne tyske mesterskaber i langdistance, et sprintløb og en sprint-mix-stafet. Se evt: https://jec2022.eu/

Harzen byder på spændende og ukendte terræner, som vil kunne udfordre løbernes o-teknik, samtidig med at løberne får lov at opleve hvordan et stort internationalt mesterskab fungerer.

Der er reserveret plads på et vandrerhjem og sikret kompetente ledere til turen, som vil køre et par mini-busser derned.

Hvis man er årgang 2006-2007 og man tænker denne tur kunne være noget for en, så send en motiveret ansøgning til Charlotte Thrane på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. I ansøgningen skal du beskrive din motivation for at deltage på turen til Tyskland. Du skal i ansøgningen også skrive dit SI-briknummer for tilmelding til løbene.

DOF's Venner står for selve tilmeldingen og betalingen af løbene.

Har man spørgsmål til turen er man velkommen til at kontakte: Astrid Ank på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 22842170.

Sidste frist for ansøgning er tirsdag d. 6. september.

Der er maksimalt plads til 13 løbere, så kommer der flere ansøgninger end det, vil DOFs venner udvælge løberne på baggrund af den skriftlige ansøgning og tidligere resultater.

Derudover ønsker DOF's Venner også at samle en gruppe, som er så ligeligt fordelt mellem de tre kredse samt køn som muligt, derfor vil dette også blive taget i betragtning, hvis der kommer mere end 13 ansøgninger.