Skip to main content

Sidste tilmelding til DM weekend på Bornholm er i morgen 26/8

| Camilla Bevensee | Nyheder

Er du endnu ikke tilmeldt DM stafet og DM lang løbene på Solskinsøen midt i september, står du til at gå glip af en orienteringsfest på alle parametre. Udover store vaffelis, sild og gamle ruiner, byder Bornholm nemlig på noget af det fineste orienteringsterræn i Danmark. Klipper, bakker, søer, lyngbakker og sten, i en kombination, du ikke ser andre steder i Danmark.

DM stafet om lørdagen, går i Slotslyngen, der ligger på den nordlige del af øen, ikke langt fra Hammershus-ruinen. Om søndagen skal der løbes langdistance i Paradisbakkerne på den østlige del af øen, ikke langt fra der hvor seværdigheden Rokkestenen står.

Søllerød OK har taget udfordringen ved at arrangere et stævne langt fra hjemstavnen op, men når løbene skal afvikles d. 10. og 11. september, er der lagt op til et velorganiseret løb, med professionelt tegnede kort, et væld af klasser og baner, og IOF World Ranking Event på langdistancen om søndagen. 

Skynd dig ind på O-service senest i morgen, fredag d. 26. august, og tilmeld dig med det samme, så du kan komme med til en mindeværdig weekend med orienteringsløb på Bornholm.

Læs alt om løbene her: http://dm22.sollerodok.dk/ 

Tilmeld dig via O-service her.