Skip to main content

Interesseret i sportstech? Kom med DOF til festival!

| Camilla Bevensee | Nyheder

Torsdag d. 1. september fra kl. 10.00-17.30, inviterer DIF Innovation Lab for første gang til Sportstech Festival i København. Selvom Danmark er et lille land, har mange danske virksomheder for alvor kastet sig over udviklingen af ny teknologi og digitale løsninger – både til elite- og breddeidrætten.

Teknologiske og digitale løsninger spænder fra digitale platforme, som hjælper foreninger med at rekruttere og håndterer medlemmer på en langt nemmere og overskuelig måde, til nye spil og bevægelsesformer baseret på ny teknologi.

Sportstech Festival bliver en dag, hvor det bedste af dansk sportsteknologi vil være repræsenteret. Du kommer til at opleve de nyeste digitale og teknologiske løsninger til sporten og foreningen, spændende præsentationer og paneldebatter om sportsteknologiens indtog i idrætten, samt masser af muligheder for at netværke og møde aktører fra idrætten og den kommercielle verden.

Dansk Orienterings-Forbund har fået to ekstra billetter, som vi gerne vil give til to tech-interesserede fra nogle klubber, som kan komme med på dagen og vende hjem med ny viden og inspiration til klubben. Skriv til kommunikationsansvarlig Camilla Bevensee på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du vil med til festivalen. Pladserne tildeles efter et princip om at unge prioriteres, og at der prioriteres geografisk spredning. 

Du skal med til Sportstech Festival, hvis du gerne vil:
- Forstå, hvordan I kan bruge nye digitale og teknologiske løsninger ude i foreningen
- Opleve og afprøve nye bevægelses- og aktivitetsformer og spil
- Blive inspireret til at afprøve nye digitale løsninger
- Høre spændende paneldebatter og præsentationer om de forskellige aspekter af sportsteknologi og lære, hvordan andre har gjort brug af det.
- Møde menneskerne bag produkterne
- Netværke med andre foreninger, forbund og kommercielle spillere
Du vil med sikkerhed blive klogere på, hvordan nye teknologiske og digitale løsninger kan skabe værdi ude i jeres forening, og derfor skal du selvfølgelig med til Danmarks første Sportstech Festival.

Der er forplejning hele dagen, og DOF giver som sagt billetten gratis. 

Se programmet for festivallen her: https://www.copenx.com/sportstechfestival-program