Skip to main content

U2 Syd inviterer U2 Øst og U2 Nord med på sommerlejr i Jämjö

| Camilla Bevensee | Nyheder

 

Når U2 gruppen i sydkredsen pakker o-skoene og klubdragterne, for at tage på sommerlejr, får de måske brug for en ekstra bus, for de har valgt at invitere deres venner fra både østkredsen og nordkredsen med på sommerlejr i det sydøstlige Sverige i uge 27. 

Årets tur går til Jamjö nær karlskrona, hvor de skal bo i OK Orion’s klubhus. Derfra kan U2 Syd lederne byde på helt fantastiske svenske terræner, samt en hytte der kan rumme en masse sovende. Der er dermed lagt op til en masse hyggetid i hytten, samt gode oplevelser i skoven, skriver lederne i den foreløbige indbydelse til sommerlejren.  Det skal nævnes, at hvis der kommer mange tilmeldinger, kan det være at enkelte bliver nødt til at sove i telt ved klubhuset, men med godt sommervejr, er det også hyggeligt.

Især i østkredsen, falder tilbuddet om at komme med på U2 Syds sommerlejr i god jord, da kredsen ikke selv har kunnet samle ressourcer til at arrangere en sommerlejr for U2 Øst alene. Der har både manglet frivillige og ansvarlige til at planlægge turen.

Heldigvis har U2 Syd været så venlige at invitere både U2 Øst og U2 Nord med på deres tur d. 3.-10. juli, så U2 løbere fra hele landet, har mulighed for at komme afsted på en af sommerens store begivenheder! 

Sidste tilmelding er ifølge den foreløbige indbydelse, d. 10/6 via O-service.

Læs den foreløbige indbydelse til sommerlejren her: https://acrobat.adobe.com/link/review?uri=urn:aaid:scds:US:307a5ca1-78c0-3dfe-8dbc-b6d8a34b3051