Skip to main content

Tjen penge til klubben med GO! Danmark

| Camilla Bevensee | Nyheder

Alle forbund og foreninger under DIF har nu mulighed for at tjene penge til klubkassen ved at markedsføre og sælge billetter til GO! Danmark kampagnerne.

GO! Danmark er en digital sundhedskampagne, der kører 3 gange årligt. Næste kampagne starter mandag 16. maj og varer i 5 uger. Temaet for næste kampagne er 100% SOMMERFRISK. Gennem kampagnens 5 uger udfordres deltagerne på deres evne til at bygge sunde vaner.

Spred budskabet om GO! Danmark blandt jeres medlemmer, lokalbefolkningen, virksomheder eller jeres sponsorer, og tjen 100 kr. pr. person der tilmelder sig næste GO! Danmark-kampagne. Det er let. Det er sjovt, det er sund fornuft, og det er en digital aktivering, der kan fungere som et samlende initiativ for alle, der allerede er, eller gerne skulle komme i kontakt med jeres klub.

Der laves en skræddersyet flyer til hver klub, med en unik billetkode, og holdet bag kampagnen hjælper med al oprettelse.

Læs mere om næste kampagne på: https://www.godanmark.dk/sommerklar2022/

Tag kontakt til kampagneleder Jesper Nyholm på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at komme i gang.