Skip to main content

Silva retter fejl på deres seneste kompasserier, og producerer nye og bedre versioner

| Camilla Bevensee | Nyheder

 

Silva producerer nye versioner af de problemfyldte Arc Jet og Spike Jet kompasserier, der efter lanceringen i foråret 2021, blev taget af markedet efter problemer med luftbobler.

Årsagen til fejlene er nu fundet, og kompasserne produceres nu hos nye, kvalitetssikrede levarandører og med en ny konstruktion for at forhindre luftbobler. Hele Silvas organisation og ledelsesgruppe har været med i processen med at rette op på fejlene i kompasserne, som man har taget meget seriøst. Materialevalget til kopmpasserne er blevet gennemgået, der er kommet nye testkriterier for kvalitetssikringen af kompasser, og alle kompasser er blevet opdateret med en mere stabil kompasnål.

"Vi kommer fra orientering og det er stadig i dag en vigtig del af Silvas DNA. Hele virksomheden har været engageret i at finde løsninger på problemerne og i at forsøge at hjælpe kunder og brugere. Mange af os har været påvirkede, endda personligt, af at vi ikke har kunnet levere orienteringskompasser som opfyldte de høje krav og forventninger som der er forbundet med Silva-kompasser. Vi håber at vi kan genvinde tilliden fra orienteringsløbere og jeg kan garantere at alle ansatte på Silva gør sit yderste for at få det til at ske," udtaler Madelene Jonsson Öhlin, Salgs og markedschef, Silva Sweden AB i en pressemeddelelse på virksomhedens hjemmeside. 

De nye kompasser er tilgængelige fra midten af maj. 

Har man et defekt kompas med luftbobler, eller er man utilfreds med kompasnålens stabilitet, opfordrer Silva til at man tager kontakt til deres kundeservice og får et lånekompas indtil de nye kompasser er klar på lager.

Læs hele pressemeddelelsen fra Silva her.