Skip to main content

Udtagelse til World d. 24-28/5 i Finland

| Landshold

Landsholdet starter årets World Cup sæson i slutningen af maj i finske Kisakallio. Landstræner Torbjørn Gasbjerg har oven på forårssæsonen udtaget et hold med både erfaring og rutine, samt unge lovende løbere. Verdensmestrene Cecilie Klysner, Maja Alm og Tue Lassen danner sammen med Ida Bobach den rutinerede kerne på holdet, og vil kæmpe med om topplaceringerne i Finland.

Maja Alm dominerede weekenden i Estland med to overbevisende sejr på sprint og langdistancerne, og bekræftede derved at VM-formen nærmer sig. Ida Bobach gjorde comeback efter mange skadesproblemer, men takterne på mellemdistancen var så lovende, at alt nu tyder på at hun kan være med i medaljekampen til VM i Estland senere på sommeren.

World Cup runden giver debut på seniorlandsholdet til Amanda Falck Weber, Tisvilde Hegn OK, som nu får mulighed for at suge vigtige erfaringer til sig, som kan bruges i udviklingen mod verdenseliten.

Verdensmester Søren Bobach, OK Pan Aarhus, må pga. akut opstået skade desværre melde afbud til World Cup runden. Skaden opstod under weekendens iagttagelsesløb i Estland og forhindrer målrettede forberedelser til World Cup og muligvis også VM.

Følgende er udtaget:

Amanda Falck Weber, Tisvilde Hegn OK
Caroline Gjøtterup, Faaborg OK
Cecilie Klysner, FIF HIllerød Orientering
Ida Bobach, OK Pan Aarhus
Maja Alm, OK HTF Haderslev
Miri Thrane Ødum, OK Øst Birkerød

Andreas Hougaard Boesen, OK Roskilde
Björn Cederberg, Tisvilde Hegn OK
Jakob Ekhard Edsen, Aarhus 1900 Orientering
Magnus Dewett, OK SNAB Vejle
Søren Schwartz, FIF Hillerød Orientering
Thor Nørskov, OK Øst Birkerød
Tue Lassen Faaborg OK

Mere information: http://www.owcup2017.fi/

Spørgsmål vedr. udtagelsen bedes rettet til landstræner Torbjørn Gasbjerg Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.