Tema Kort

 

Stævne- og Reglementsudvalget har for et par dage siden holdt endnu et virtuelt møde om DOF’s retningslinjer for afvikling af stævner under coronapandemien. Det er udvalgets opfattelse, at retningslinjerne har været et godt værktøj for at kunne planlægge og afvikle orienteringsstævner på en måde, der overholder myndighedernes krav. Der er derfor ikke i øjeblikket behov for større ændringer og retningslinjerne blev derfor kun opdateret med nogle få, mindre ændringer, f.eks. bliver det fremover tilladt at uddele flaskevand i mål (men ikke udskænkning), løse postbeskrivelser vil kunne tillades, hvis de bliver udleveret med minimal smitterisiko, og proceduren og tidsfristerne for klager og protester er ændret.

En pudsig detalje fra de gamle retninglinjer har bevirket, at håndteringen af lejebrikker er blevet ændret. Oprindelig havde SRU foreslået, at lejebrikker skulle afsprittes, men er siden blevet gjort opmærksom på, at det vil fjerne teksten på SportIdent-brikker. Det anbefales nu, at man i stedet sætter lejebrikker “i karantæne” i 48 timer efter brug.

De nye retningslinjer er gældende fra 8. oktober og kan downloades her.

Spørgsmål om fortolkninger af retningslinjerne rettes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Formand for Stævne- og Reglementsudvalget

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD