Tema Kort

Med slutningen af 2019 har Camilla Bevensee, TC Aarhus og Pernille Buch, TC Syd, valgt at stoppe som talentcentertrænere, da andre orienteringsrelaterede opgaver står for døren. Både Camilla og Pernille har været trænere i adskillige år og har bidraget til at skabe træning og miljøer, hvor løberne har kunnet udvikle sig og løfte deres niveau. Det vil DOF gerne takke for og ønsker jer begge alt godt fremover.

Til at fortsætte det gode arbejde i TC Aarhus er Mikkel Kaae-Nielsen blevet ansat pr 1/1 2020. Mikkel har erfaring fra 1 år som TC-træner på Sjælland og var desuden assisterende landstræner for det australske juniorlandshold til JWOC i sommers. Mikkel udgør sammen med Jess Rasmussen trænerteamet fremover.

I TC Syd starter Helene Nissen også pr. 1/1 2020. Helene er aktiv leder i OK Snab og tidligere landsholdsløber. Foruden Helene er Anette Lund også træner i 2020 for TC Syd.

På vegne af DOF ønsker jeg dem velkommen i Talentcentrene, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med alle TC-trænerne i forbindelse med U18 arbejdet i det nye år.

Rasmus Folino

Talentudviklingsansvarlig.

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF