Dorte Dahl er stadig alvorligt plaget af sin borrelia-infektion, som blev konstateret i juli måned. Sandsynligvis har hun haft den i en længere periode, hvilket gør det hele mere alvorligt og gør det svært at slippe af med sygdommen. Dorte kan nu bagefter

Dorte Dahl er stadig alvorligt plaget af sin borrelia-infektion, som blev konstateret i juli måned. Sandsynligvis har hun haft den i en længere periode, hvilket gør det hele mere alvorligt og gør det svært at slippe af med sygdommen. Dorte kan nu bagefter godt se, at hun i juni måned til Jukola-stafetten og PWT-løbet i Finland var meget træt - et sikkert tegn på borreliainfektion.

Dorte´s infektion blev faktisk først konstateret på et så sent tidspunkt, at det var lige ved at blive ekstra farligt. Dorte kom først i gang med en kraftig penicillinkur lige før infektionen kunne have bredt sig til nervesystemet.

Dorte er stadig meget fysisk træt og træningen kører meget tungt. Dorte har dog lovet sine holdkammerater at hun stiller op på lørdag til DM-stafet i Stråsø Plantage ved Holstebro, men det er endnu meget usikkert, hvorvidt Dorte er i stand til at løbe nu på søndag, hvor der ellers løbes DM-klassisk i Ulfborg Pl.

DM-klassiskløbet er samtidig sidste afdeling i dette års ALKA Forsikring Cup 2000, hvor Dorte inden sidste afdeling fører, men Dorte presses kraftigt af sin landsholdskollega fra OK Øst, Helene Hausner.

Er det usikkert, hvorvidt Dorte stiller op på søndag, er Dorte´s "deltagelse" i de Olympiske Lege i Sydney dog sikker. På mandag flyver Dorte til Sydney, hvor hun skal arbejde under OL for arbejdsgiveren, Danmarks Radio.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF