I dagens sprint - den første af tre VM-testløb – viste sprintspecialisterne hvor skabet skulle stå

Mens VM arrangørerne afviklede testløb for de nationer, der måtte ønske det på sprintdistancen i Universitetsparken i Århus, havde eliteudvalget valgt at lægge de danske VM sprintudtagelsesløb til Vognsbølparken i Esbjerg, som et mere neutralt løbsområde end Universitetsparken for de danske løbere.
Godt hjulpet af lokale medlemmer fra OK Ésbjerg og medlemmer fra Kolding OK og HTF blev løbet succesfuldt afviklet.

Øverst på resultatlisterne stod efter løbet de løbere, som har gjort denne disciplin til deres speciale, således vandt Claus Bloch, OK Pan hos herrerne skarpt forfulgt af Christian Nielsen og Mikkel Lund begge Fåborg OK. Hos damerne var Anne Konring Olesen, FIF Hillerød suveræn og var næsten et minut hurtigere end Signe Søes, OK Pan på andepladsen. Tre’er blev Karina B. Knudsen, Horsens OK.
Dametræner Bjarne Hoffmann vurderede Annes tid således: - Jeg løb også banen igennem i konkurrencefart og min vurdering er, at tiden holder verdensklasse – jeg blev slået af Anne”. Bjarne Hoffmann glædede sig naturligt over Annes klasse, men var også meget tilfreds med, at der var stor og tæt jævnbyrdighed blandt de løbere, der kom lige efter.
Jakob Ødum var også tilfreds med resultaterne: - Sprintspecialisterne viste, hvor flaget skulle stå, men generelt demonstrerede løberne god fart, og formen synes at være, hvor den skal være nu her 14 dage før VM. Det bliver spændende at se om det holder de kommende to dage.

I morgen gælder det mellemdistancen som afvikles i Hjermind Egekrat ved Bjerringbro.
Første herre starter kl. 11.26 og første dame kl. 11.27

http://elite.do-f.dk/elite/arkiv/2006/vmtest2006.asp

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF