Maxim bliver leverandør af sportsernærningsprodukter til landsholdene

Maxim bliver leverandør af sportsernærningsprodukter til landsholdene


Maxim og Dansk Orienteringsforbund har lavet en aftale om samarbejde. Samarbejdet dækker støtte til vores dygtigste udøvere med sportsernæring under træningslejre og konkurrencer.


”Orientering er en af de sejeste udholdenhedsidrætter, hvor sportsernæring er utrolig vigtig, når der skal ydes toppræstationer – derfor er vi stolte over, at atleterne har efterspurgt Maxim til samarbejdspartner" siger direktør Dorte Kjær fra Maxim i Danmark.


Maxim har i mange år været det førende firma indenfor sportsernæring i Danmark. Firmaet tilbyder en bred vifte af spændene produkter til træning og konkurrence. På Maxims hjemmeside kan du se mere om de mange produkter, som henvender sig til alle idrætsudøvere. Link til hjemmesiden herunder.


Aftalen omfatter endvidere et personligt sponsorat til Signe Søes. Signe vil få tilbudt, at bruge Maxims produkter under alle hendes forberedelser mod topresultater.
Maxim planlægger, at lave en case om Signe på deres hjemmeside. Via denne case kan vi alle få indblik i hvordan og hvilke produkter Signe bruger i sin satsning.


Et nyt spændende samarbejde er etableret, med store muligheder for både Maxim og de danske topløbere.

http://www.maxim.dk/

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD